Незважаючи на всі складнощі воєнного часу, профспілки Дніпропетровщини задля стабілізації економіки та поліпшення життя людей постійно співпрацюють зі своїми соціальними партнерами – роботодавцями, державними та контролюючими органами.

Днями до їх кола долучилось й Головне управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області, з яким було підписано Угоду про співробітництво у вирішенні конкретних питань, що турбують зараз трудові колективи, вдосконаленні податкового законодавства (в тому числі стосовно неприбуткових організацій, якими є профспілки) та у своєчасному їх інформуванні про нововведення.

Документ у присутності членів президії профцентру (членом якої є голова облпрофорганізації працівників ЖКГ, МП, ПОН Анастасія Демідова - прим.) підписали голова Обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль та виконуюча обов’язки голови ГУ ДПС Марина Твердохлєб.

Після цього між сторонами відбувся обмін думками щодо актуальних напрямів взаємодії у наш непростий час, коли від ефективної роботи податківців в значній мірі залежить забезпечення армії, повсякденної життєдіяльності підприємств та їх трудових колективів, усіх жителів області. Того ж дня у Будинку профспілок відбувся організований Облпрофоб’єднанням та податковою службою семінар для фінансових працівників в обласних галузевих профорганізацій, в якому взяв участь голова облпрофцентру В.Дубіль.

З новаціями податкового законодавства його учасників ознайомила начальник управління інформаційної взаємодії ГУ ДПС Манушак Осипова. Отримали вони й відповіді на актуальні питання сьогодення.

Пресцентр Облпрофоб’єднання