podarunky1 e1576851722970Напередодні Нового року, незважаючи на складний – воєнний – час, нам вдалося не порушити традицію й привітати солодкими подарунками дітей працівників підприємств галузі, які стоять на профобліку у нашому обкомі.

Так, були закуплені 1100 подарунків (на суму 282 тис. грн), в т.ч.: для Центра профосвіти, Сантехмонтажа, Молодіжного творчого об’єднання, Придніпровській ЕТЦ, Аульського водовіда, Титан-Дніпро. Крім цього, на інші підприємства галузі, де є наші первинки, обкомом були видані чи перераховані кошти (разом 1 млн 44,5 тис грн) для придбання подарунків для членів профспілки та їх дітей.

Радує, що профкомам деяких підприємствах такі вдалося провести святкові заходи для дітлахів. Особисто зазначимо профорганізацію КП «Дніпровський електротранспорт», яка з року в рік організовує та проводить в приміщенні гуртожитку яскраві тематичні заходи для дітей своїх працівників.

Сподіваємося, що Новорічні свята та солодкі подарунки хоча б на якийсь час відвернули спілчан та малечу від сумних подій. Віримо, що 2023-й обов’язково стане роком Перемоги!

Обком профспілки.